Bakony Rita
Gyógyeuritmia és Pressel Masszázs

Alapvégzettségemet illetően szülésznő és ápolónő vagyok, mindkettőt évekig gyakoroltam.

1994 óta foglalkozom antropozófiával, a figyelmem az antropozófus terápiák felé fordult. Iskoláimat Németországban, Svájcban és Ukrajnában és részben Magyarországon végeztem.

  • Bothmer-gimnasztika
  • Spatial Dynamics (Térdinamika)
  • Waldorf tanárképzés
  • Szobrászterápiás alapképzés
  • med. Simeon Pressel-féle masszázs
  • Euritmia
  • Gyógyeuritmia

Antropozófus terápiákkal (Bothmer-gimnasztika, térdinamika, szobrászat) eleinte legtöbbet fogyatékosokkal, látássérültekkel, autistákkal foglalkoztam. A Pressel masszázs képzés elvégzése óta magánpraxisban, illetve terapeutikumokban, Waldorf-iskolákban dolgoztam és dolgozom, 2006 óta ez a fő tevékenységem. 2007 és 2014 között részt vettem az első három hazai Pressel Masszázs Képzés megvalósításában asszisztensként. Gyógyeuritmiai tanulmányaim elvégzése után fél évet az arlesheimi Ita Wegman Klinikán gyakornokként töltöttem, ahol többszáz terápiás egységem volt. Itthon és ezt követően a budapesti Sophianumban lehetőségem nyílt antropozófus orvosokkal és más terapeutákkal együtt dolgozni.

Rendszeresen járok Németországba a Pressel Masszázs továbbképzésekre és a nemzetközi oktatócsapat tanáraként részt veszek a taiwani masszázsképzésen, ahol elméleti és gyakorlati órákat, valamint euritmiafoglalkozásokat tartok.

Áraim:

1 alkalom 60 perc 10.000,- Ft

1 alkalom 40 perc 8.000,- Ft

1 alkalom 30 perc 7.000,- Ft

Pressel Masszázs

60-75 perc: 12.000,- Ft

Az árakat egyénileg megbeszéljük. A befizetésekről számlát adok.

További információk, előzetes megbeszélés, bejelentkezés a 06 20 775 0942 telefonszámon, vagy mailben a ritabakony@gmail.com címen.