Sárközy Ágota
Pressel Masszázs

Tizennegyedik éve dolgozom a Dr. med. Simeon Pressel-féle masszázzsal, tanulmányaimat Németországban végeztem a német 350 órás Képzés keretében. Közben és előtte Bothmer-gimnasztikával, Bothmer mozgásterápiával, Térdinamikával és egyéb módszerekkel dolgoztam látássérültekkel, értelmi sérültekkel a Merkúr Gyógyító-Mozgás Egyesületben, rekreációs sportoktató is vagyok. Módszereimmel dolgoztam Waldorf-iskolákban is gyerekekkel. 2007 óta asszisztens és szervező voltam Bakony Rita kolleganőmmel a hazai Pressel Masszázs Képzéseken, melyeket Lies B. Pressel vezetett. Részt vettem a legelső Antromedicart Orvos-és Terapeutaképzés szervezésében, megvalósításában és el is végeztem azt. 

Ezt követően figyelmemet orvosi-terápiás közösségek létrehozására fordítottam: 2010-ben megalapítottuk a Pilisi Műhelyt, majd az Új Sz.T.K. közösséget, 2014-ben pedig a Sophianum Antropozófiai Központot és annak orvosi-terápiás szekcióját dr. Tótfalusi Anna és dr. Papp Szidónia kolleganőimmel és másokkal.Ezt a masszázst biográfiai, vagy életút-masszázsnak is lehet nevezni, mert nagyon gyakran az életút elakadásaiban tud segíteni, akkor, amikor hirtelen nem tudja az ember, hogyan és merre tovább. Ezeket a megtorpanásokat gyakran kísérik akut vagy krónikus betegségek, melyeket orvosi együttműködéssel tudunk együtt feltárni.
A heti egyszeri kezelések általában 90 percesek, az első két alkalommal a rövidebb, bevezető masszázsokat beszélgetés előzi meg.  A masszázsalkalmak száma minimum 4-6 alkalom, de ettől eltérő is lehet. Budapesten, változó helyszíneken fogadom a hozzám fordulókat.
Bejelentkezni, időpontot egyeztetni a helios@upcmail.hu címen, illetve a lenti űrlapon lehet.

Áraim:

1 alkalom 10.000,- Ft

(utalással vagy KP fizetéssel a helyszínen)

4 alkalom 36.000,- Ft

(előre utalással)

A befizetésekről számlát állítok ki.